Su Tamircisi

Wiki Article

Çalışmış olduğum işin arkasındayım bu yüzden armut uygulamasını yüklemiş bulunmaktayım

2006 dan beri bu isle ugrasıyorum genellikle tamirat tadilat ustasiyim isimi severek yapiyorum sitelerin tamirat ve montajlarini yapmaktayim yapamadigim is olursa ben bunu yaparim demiyorum yani bilmedigim is ile vaktimi harcamiyorum

Tesisatçının görev tanımına dahil olan ve altyapısal olmayan işler arasında musluğun su kaçırması da yer alır. Evinizde sürekli su akıtan bir musluk varsa ve bu sorunu tek başınıza çözemiyorsanız Mr Usta’nın profesyonel ekibinden destek alabilirsiniz.

Evinizdeki bozulan musluklarınız su tesisatındaki arızalarınız su kaçaklarınız itina ile yapılır

S tesisatı arıtma montajı avize perde kornişi kombi petek temizliği tesisatı batarya montajı duş başlığı montajı klozet tamirleri sifon arızası işleri yapılır

Doğalgaz yanıcı bir gaz olduğundan kombi bakımlarınızı ve doğalgaz tesisat işlemlerinizi yetkili sertifitika almış şirketlerde yaptırmanız son derece önem ifa etmektedir.Doğal gaz, evlerde kullanılabilecek şekilde güvenli ve temiz bir enerji kaynağı olarak görülmektedir. Yine de doğalgaz kullanımında en büyük danger, gaz kaçağıdır. Bu sebeple dogalgaz tesisatının güvenli kurulup ve çalışır olması, işlemlerin uzman kişilerce yapılması ve yetkililer tarafından onaylı şekilde hizmetin sağlanması oldukça önemlidir.

4 adet petek yeri büyütülecek 1 adet tuvalet yeri yapılacak (alaturka En Yakın Tesisat Ustası tuvalet yeri alafıranga tuvalet olucak banyoda 40 süzgeç yeri yapılacak yer şilede İstanbulda gelecek ustayı arabayla evinden alıp işi bittiğinde evine En Yakın Sıhhi Tesisatçı bırakma imkanımız var

Anadolu ve Avrupa yakasında ayrı olarak mobilize ekiplerimiz ile konumunuza en yakın hizmeti , en uygun fiyatlarla sağlamak advertına geniş servis ağımızla hizmetinizdeyiz.

Meslek Liselerinin 3 yıllık programlarından mezun olanlar, alanları ile ilgili bir daldan ustalık Sıhhi Tesisat Ustası sınavına girip başarılı olmaları halinde Ustalık Belgesi alırlar.

Firmamız Mecem Mekanik kurulduğu günden bu yana müşterilerine en kaliteli hizmetleri sunmaktadır. Siz de bu nokta sıhhi tesisat hizmetinden faydalanmak istiyorsanız doğru adrestesiniz.

İstanbul Su Tesisatçısı ile ev ve ofislerinizdeki su tesisatlarınızda karşılaştığınız her türlü sorunda ve gerekli kurulum, bakım , temizleme konularında sizlere profesyonel destek sunmaktayız.

Su kaçağı tespiti konusunda tecrübeli olan firmamız bu sorunlarınızdan en İstanbul En Yakın Tesisatçı iyi şekilde kurtulmanıza yardımcı olur. Bu sorunlar sızıntı şeklinde En Yakın Sıhhi Tesisatçı meydana gelebilir.

Sıhhi tesisat ustası olarak görev almak isteyen kişilerin öncelikle bu konuda mesleki eğitim veren eğitim kurumlarından mezun olmaları gerekir. Isıtma ve Sıhhi Tesisat, Gaz ve Tesisat Teknolojisi gibi alanlarda verilen eğitimleri tamamlayan adaylar ustalık eğitimlerine devam ederek bu unvanı alabilir. Sıhhi tesisat ustası olabilmek için meslek liselerinde Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme, Isıtma ve Sıhhi Tesisat bölümlerinde eğitim almak da mümkündür.

Çok aceleci olmadan oyunları dikkatli bir şekilde oynamanız gerekmektedir. Ayrıca gerektiğinde strateji değiştirmek de daha fazla kazanma şansını sizlere sunacaktır.

Report this wiki page